Træpiller Tyskland

Træpiller Tyskland

I tillæg til de danske og svenske træpiller, er træpiller fra Tyskland de træpiller med størst kvalitet. Fordelen ved træpiller fra Tyskland er ikke mindst, at du ofte vil kunne finde billigere træpiller fra Tyskland, sammenlignet med at købe træpiller i Danmark eller Sverige.

OBS: Træpiller er udsolgt mange steder. Klik her og gå til en online butik der har træpiller på lager.

Vil du gerne vide mere om træpiller fra Tyskland, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på de bedste tilbud på træpiller fra Tyskland, samt nogle af fordelene ved, at opvarme dit hus eller bolig med træpiller.

Træpiller Tyskland

De bedste træpiller Tyskland

Skal du købe træpiller fra Tyskland så anbefaler vi helt klart German Pellets, der er Europas største producent og leverandør af træpiller. De er samtidig meget anerkendt for den høje kvalitet i deres træpiller, og hvor de til prisen, er en rigtig billig træpille at fyre med.

For nok er German Pellets ikke de billigste træpiller på markedet, men med tanke på den gode kvalitet, der sikrer en længere brændetid og større opvarmning pr. træpille gør, at German Pellets ofte er det bedste valg i længden.

Du har mulighed for både at købe German Pellets i 6 mm. og 8 mm. træpiller, så uanset om du har en pillebrændeovn eller et pillefyr, så vil du finde de optimale træpiller at fyre med hos German Pellets.

MærkeVægtPrisPr. KiloButik
German Pellets 6 mm.896 kg.2.231 kr.2,49 kr.Køb
German Pellets 8 mm.896 kg.2.231 kr.2,49 kr.Køb

Køb 6 mm. træpiller fra German Pellets

Træpiller Tyskland

Nedenfor finder du tilbud på 6 mm. træpiller fra German Pellets. 6 mm. træpiller er særligt velegnet til dig, der fyrer med en pillebrændeovn. Du kan dog også anvende 6 mm. i et pillefyr, men her vil det være mere optimalt med 8 mm. træpiller.

MærkeVægtPrisPr. KiloButik
German Pellets 6 mm.896 kg.2.2312,49 kr.Køb

Køb 8 mm. træpiller fra German Pellets

Træpiller Tyskland

Nedenfor finder du tilbud på 8 mm. træpiller fra German Pellets. 8 mm. træpiller er særligt velegnet til dig, der fyrer med et pillefyr. Du kan dog også anvende 8 mm. i en pillebrændeovn, men her vil være mere optimalt med 6 mm. træpiller.

MærkeVægtPrisPr. KiloButik
German Pellets 8 mm.896 kg.2.231 kr.2,49 kr.https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=50734&bannerid=48293&htmlurl=https://www.fyr-selv.dk/german-pellets-traepiller-i-poser-8-mm.html

Fordele ved at fyre med træpiller

Der er særligt to klare fordele forbundet med at fyre med træpiller, hvor det først og fremmest er en billigere måde at opvarme dit hus eller bolig på, når der sammenlignes med alternativer som olie, gas og el.

At fyre med træpiller er samtidig en meget mere miljøvenlig måde at opvarme på, da træpillerne, der består af naturligt træ, anses for at være stort set CO2-neutralt. Det betyder at der frigøres meget mindre CO2 under fyring med træpiller, når der sammenlignes med olie, gas eller el.

Der er altså både klare økonomiske og miljømæssige fordele ved, at du opvarmer dit hus eller bolig med træpiller, sammenlignet med olie, gas eller el.

Hvordan fyres der med træpiller

Ønsker du at fyre med træpiller skal du enten have en pillebrændeovn eller et pillefyr. En pillebrændeovn er en erstatning til en almindelig brændeovn, mens et pillefyr er en erstatning til olie- og gasfyr samt opvarmning med elektricitet.

Der er økonomiske og miljømæssige fordele forbundet med begge, men det er især ved opvarmning med et pillefyr, at du vil opnå de rigtig store besparelser. Det anslås at du kan spare helt op mod 50% på de årlige udgifter til opvarmning, hvis du vælger at skifte til opvarmning med træpiller og pillefyr.

De bedste tilbud på træpiller Tyskland

Nedenfor finder du de bedste tilbud på henholdsvis 6 og 8 mm. træpiller fra Tyskland, der sikrer en høj og god varmefordeling, og som kommer med store økonomiske og miljømæssige fordele.

MærkeVægtPrisPr. KiloButik
German Pellets 6 mm.896 kg.2.231 kr.2,49 kr.Køb
German Pellets 8 mm.896 kg.2.231 kr.2,49 kr.Køb