Traeger Grill

Traeger Grill – de bedste træpillegrille på markedet

Er du på udkig efter en ny træpillegrill så kommer du ikke uden om en Traeger Grill, der både var de første producenter af træpillegrille, og som siden da, har været garant for at producere nogle af, hvis ikke de bedste, træpillegrille på markedet.

Med en Traeger Grill går du sjældent galt, og du er altid sikret en træpillegrill i absolut topkvalitet. Du kan få Traeger grille i forskellige prisklasser, og forskellige funktioner og specifikationer. Der findes således Traeger grille der kan opfylde ethvert ønske og behov.

Her på siden finder du vores bud på de tre bedste tilbud på en Traeger Grill, og hvor der vil være noget for enhver smag. Du finder vores udvalgte tilbud på en Traeger Grill lige nedenfor.

Traeger Grill

De 3 bedste Traeger Grill på markedet

Vi har set nærmere på de mange træpillegrille fra Traeger, og har udvalgt de tre bedste tilbud på en Traeger Grill. Tilbuddene vi har udvalgt, har vi blandt andet udvalgt på baggrund af deres kvalitet, funktioner og specifikationer, men har også haft fokus på, at finde tilbud på en Traeger Grill i alle prisklasser.

Der er derfor en rigtig god sandsynlighed for, at du finder et tilbud på en træpillegrill her på siden, der passer til lige netop dig og dine behov. Du kan se mere om vores udvalgte tilbud på de tre bedste træpillegrille fra Traeger nedenfor.

MærkePrisSmokerForhandlerButik
Traeger Ranger4499 kr.Nejhomeshop.dkKøb
Traeger Pro 78010999 kr.Jahomeshop.dkKøb
Traeger Timberline 85019999 kr.Jahomeshop.dkKøb

Traeger Ranger Træpillegrill

Traeger Grill

Denne smarte og praktiske træpillegrill er særligt velegnet til dig, der ønsker en træpillegrill du kan have med på tur. Det kan være en tur i sommerhuset, en hyggelig fisketur eller andet, hvor det er oplagt at have en grill med.

Med plads til 3,6 kg. træpiller får du en ganske fin tilførsel af brændsel til din grill, og som samtidig er nemt er fylde på. Derudover kommer denne træpillegrill med en smart digital controller, der giver mulighed for at indstille temperaturer i 5-graders intervaller.

Derudover får du en “keep warm” funktion der gør, at din mad holdes varm indtil servering, samt et integreret stegetermometer, så du ikke skal løfte låget på grillen.

Specifikationer:

 • Nemt at transportere og tage med på tur
 • Digital controller med mulighed for indstilling af temperaturer
 • Keep warm funktion der holder maden varm
 • Integreret stegetermometer
 • Cook timer der giver besked når maden er klar
MærkePrisSmokerForhandlerButik
Traeger Ranger4499 kr.Nejfoodfreaks.dkKøb

Traeger Pro 780 Træpillegrill

Traeger Grill

Ønsker du en træpillegrill til at have stående i haven eller i sommerhuset, så er en Traeger Pro 780 Træpillegrill et rigtig godt bud på din næste træpillegrill. Større og mere rummelig en den transportable Ranger model, og med grillriste i to niveauer.

Som noget ekstra fordelagtigt ved denne træpillegrill, får du mulighed for at styre din grill via en app på din mobiltelefon. Via app’en kan du styre temperaturindstillingerne i 7 graders intervaller, og vil også have adgang til mange gode opskrifter.

Traeger Pro 780 Træpillegrill indeholder dertil alle de samme specifikationer og funktioner, som du også får i med en Traeger Ranger Træpillegrill, herunder “keep warm” funktion, samt et integreret stegetermometer, der gør det nemt at holde øje med maden.

Sepcifikationer:

 • Digital controller med mulighed for indstilling af temperaturer
 • Keep warm funktion der holder maden varm
 • Integreret stegetermometer
 • Cook timer der giver besked når maden er klar
 • Kan styres og kontrolleres via Wifi og app
MærkePrisSmokerForhandlerButik
Traeger Pro 78010999 kr.Jahomeshop.dkKøb

Traeger Timberline 850 Træpillegrill

Traeger Grill

Den ultimative træpille grill fra Traeger får du med deres Timberline modeller. En Traeger Timbeline 850 Træpillegrille er derfor til dig, der ønsker det komplette grill-setup, med et stort grillareal med grillriste i hele tre niveauer, og en praktisk fronthylde samt sidebord, der giver en større tilgængelighed omkring din grill.

Du får derudover den nyeste og bedste teknologi, hvor der ikke mindst er mulighed for, at du kan styre din grill via en app på din mobiltelefon. Herfra kan du styre temperaturindstillingerne, og hvor du samtidig har adgang til mange lækre opskrifter.

Dertil kommer denne træpillegrill med en lækker smoke-funktion, der giver mulighed for at tilføje røg til din madlavning. Er du ligesom vi er også til den lækre smag og duft af røget mad, så er denne træpillegrill et must.

Specifikationer:

 • Keep-warm funktion der holder maden varm indtil servering
 • Super Smoke-mode der giver mulighed for røg i grillen
 • Fronthylde og sidebord med tilhørende magnetisk skærebræt
 • Mulighed for digital indstilling af temperatur i 3-graders intervaller
 • Kan styres og kontrolleres via Wifi og app
MærkePrisSmokerForhandlerButik
Traeger Timberline 85019999 kr.Jafoodfreaks.dkKøb

Hvorfor du bør vælge en Traeger Grill

Traeger var den første producent af en træpillegrill på verdensplan, og blev opfundet da Joe Traeger fik sat ild til sin gasgrill ved et uheld. Det fik ham til tænke at der måtte findes en bedre og, ikke mindst, mere sikker måde at grille på.

Resultatet blev den første træpillegrill på markedet, og siden da har Traeger været markedsførende, når det kommer til udvikling af træpillegrille. Når du vælger en træpillegrill fra Traeger, så kan du være helt sikker på, at du får den bedste ekspertise og viden på markedet, og at din træpillegrill derfor vil være i topkvalitet.

En træpillegrill er en forholdsvis ny type grill på det danske marked, og bliver uden tvivl en populær tilføjelse i de danske husstande. Med en lækker og smagfuld cirkulerende røg i din grill, samtidig med du undgår at maden brænder på grundet flammer fra grillen, og mange andre gode fordele, kan du være sikker på, at du med en træpillegrill fra Traeger altid får velsmagende og perfekt tilberedt mad.

De fleste træpillegrille fra Traeger vil dertil smart kunne styres via en app, der giver mulighed for at indstille på temperaturer, og holde øje med din mad med den indbyggede cook-timer, samt have adgang til en masse lækre opskrifter.

MærkePrisSmokerForhandlerButik
Traeger Ranger4499 kr.Nejhomeshop.dkKøb
Traeger Pro 78010999 kr.Jahomeshop.dkKøb
Traeger Timberline 85019999 kr.Jahomeshop.dkKøb