Træbriketter tilbud

Træbriketter tilbud

Her på siden finder du vores udvalgte træbriketter tilbud, som du med fordel kan benytte dig af, og på den måde få billigt brænde til din brændeovn eller pejs.

Træbriketter er særdeles velegnet som brænde til brændeovn eller pejs, og hvor det ikke mindst er den billige pris, der gør træbriketter til et populært valg. Træbriketter brænder rigtig godt, giver en god varme, og sikrer en god varmefordeling.

Med træbriketter får du brænde som opfylder alle behov der skal til, for at sikre du kan holde varmen i de kolde vintermåneder, og som med fordel også kan benyttes på bålet i haven.

De bedste træbriketter tilbud på markedet

Vi har undersøgt markedet for træbriketter tilbud, og har i vores søgen fundet frem til, og udvalgt de bedste træbriketter tilbud på markedet. Træbriketterne du finder her på siden, vil være udvalgt på baggrund af deres priser, samt deres evne til at give den bedste opvarmning.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
RUF Træbriketter960 kg.3.695 kr.4300 Kcal/kg.Køb
ØKO RUF Træbriketter960 kg.3.899 kr.4400 Kcal/kg.Køb
Pini Kay Træbriketter960 kg.3.800 kr.4500 Kcal/kg.Køb
Longlife Træbriketter960 kg.3.800 kr.4500 Kcal/kg.Køb
Greenwood Træbriketter960 kg.5.999 kr.4600 Kcal/kg.Køb

RUF træbriketter

Træbriketter tilbud

Med RUF træbriketter får du træbriketter i 100% rent savsmuld, spåner og andre trærester, der sikrer en ren og god forbrænding. Det gør dem samtidig meget miljøvenlige, da der træbriketterne ikke er fyldt med affalds- og skadelige tilsætningsstoffer. RUF træbriketter har en brændværdi på 4300 Kcal/kg.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
RUF Træbriketter960 kg.2499 kr.4400 Kcal/kg.Køb

ØKO RUF træbriketter

Træbriketter tilbud

ØKO RUF træbriketter kommer med samme fordele som RUF træbriketter, men med den ekstra fordel, at ØKO RUF træbriketter er af en bedre kvalitet. Træbriketterne vil bestå af resttræ fra IKEA-møbler, og du er derfor altid sikret ensartede træbriketter i høj kvalitet. ØKO RUF træbriketter har en brændværdi på 4400 Kcal/kg.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
ØKO RUF Træbriketter960 kg.3250 kr.4400 Kcal/kg.Køb

Pini Kay træbriketter

Træbriketter tilbud

Pini Kay træbriketter består af rent og hårdt sammenpresset lærketræ, og har dermed en højere brændværdi en RUF træbriketterne du finder her på siden.  Et rent naturprodukt der gør forbrændingen meget miljøvenlig, samt den gode brændværdi gør, at Pini Kay træbriketter er et meget populært valg af træbriketter.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
Pini Kay Træbriketter960 kg.3.800 kr.4600 Kcal/kg.Køb

Longlife træbriketter

Træbriketter tilbud

Longlife træbriketter er en anden hårdere og tungere træsort, af fyrre- og løvtræ, sammenlignet med de lettere RUF træbriketter. Det giver longlife nogle af de samme egenskaber som Pini Kay træbriketter, herunder en højere brændværdi, samt en miljøvenlig forbrænding af træbriketter.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
Longlife Træbriketter960 kg.3.800 kr.4500 Kcal/kg.Køb

Greenwood træbriketter

Træbriketter tilbud

Vores udvalgte tilbud på træbriketter her på siden, hvor du for den største brændværdi, samt et lavt aske- og vandindhold, får du med Greenwood træbriketter. Ønsker du det bedste af det bedste, så er der ingen vej uden om disse træbriketter fra Greenwood.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
Greenwood Træbriketter960 kg.4799 kr.4600 Kcal/kg.Køb

Inden du køber dine træbriketter

Der er både stor forskel på priser og kvalitet på træbriketter, og du bør derfor undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig for at købe dine træbriketter. I det følgende får du råd og vejledning til, hvordan du finder de bedste træbriketter til prisen.

Nogle af ulemperne ved træbriketter af ringere kvalitet er, at du for det første opnår et økonomisk tab. Det skyldes at træbriketter af ringere kvalitet vil brænde dårligere, og du derfor må bruge flere træbriketter, og dermed flere penge, på at opnå den optimale varme.

Dertil kan ringere træbriketter lugte dårligt, da der vil være kemikalier og andre tilsætningsstoffer, mens det også ofte ses, at træbriketter af ringere kvalitet smuldrer let, hvis både har konsekvens for varmen der kan generes, men som også vil føre til ekstra oprydningsarbejde.

Træbriketter i god kvalitet vil omvendt have en bedre forbrænding, der sikrer en større varmefordeling i dit hus eller bolig. Du undgår dermed at skulle bruge ekstra mange træbriketter, og sparer på den måde penge på opvarmningen af dit hus eller bolig.

Optimalt set vil en træbriket bestå af tørt og helt rent aske- eller løvtræ, med et lavt indhold af vand og aske. Disse typer træbriketter har den bedste brændværdi, og vil ikke være tilsat giftige og sundhedsskadelige tilsætningsstoffer.

Tjek følgende inden du køber:

  • Gå efter en høj brændværdi – Jo højere brændværdi dine træbriketter har, jo mere varme kan træbriketterne genere. RUF briketter er en lysere og lettere træsort med en lavere brændværdi, sammenlignet med tungere træsorter
  • Om træbriketterne er i 100% træ – Er dine træbriketter i 100% træ undgår du skadelige partikler og dårlig lugt
  • Vælg træbriketter med under 1% askeindhold – Et lavt askeindhold er endnu et tegn på et lavt indhold af affalds- og tilsætningsstoffer
Træbriketter tilbud

Er der risiko forbundet med at fyre med træbriketter af ringere kvalitet

Der kan være giftige og sundhedsskadelige partikler i den røg, der vil komme fra træbriketter af en ringere kvalitet, når røgen trænger ud i dit hus under optænding, eller når du åbner din brændeovn for at fylde nye træbriketter på.

Bliver du udsat for giftig og sundhedsskadelige partiker gennem røg fra dine træbriketter, kan det føre luftvejslidelser og hjertekarsygdomme. Det vil særligt være ældre, samt personer med eksisterende luftvejs- og hjertekarsygdomme.

Du er derfor meget bedre tjent med at købe træbriketter i så god kvalitet som muligt, så du både undgår giftige og sundhedsskadelige partikler fra røgen, samt de andre fordele der er forbundet med træbriketter i bedre kvalitet.

Hvorfor er træbriketter godt at fyre med

Træbriketter er et af de bedste materialer at fyre med, og et mange gange bedre alternativ, når der sammenlignes med almindelig brænde. Du får en højere brændværdi med mere varme til følge, og brænder også bedre end almindelig brænde, da træbriketter har en mere ensartet og jævn forbrænding.

Samtidig er træbriketter en billig løsning, der dog kan overgås af almindelig brænde, hvis du selv står for ophugning, eller kan købe ophugget brænde billigt i dit lokalområde. Derudover har træbriketter en længere brændetid end almindelig brænde, så du vil ikke have det samme behov for. at du løbende skal fylde nyt brænde på.

Sidst men ikke mindst så er træbriketter også et meget klimavenligt valg. Træbriketter anses således for at være stort set CO2-neutrale. Det vil sige at der ikke udledes mere CO2 under forbrændingen, end det CO2 som træet optog under vækst. Dertil er træbriketter et rest- eller biprodukt fra træindustrien, hvilket gør at træbriketter sikrer, at der ikke går noget til spilde ved det fældede træ.

Få billige træbriketter tilbud med levering lige til døren

Ved køb af større mængder træbriketter vil de fleste forhandlere tilbyde, at du kan få leveret dine træbriketter lige til døren. Det er meget smart og praktisk, da du selv slipper for transport at mange hundrede kilo, hvis ikke tons, paller med træbriketter.

Når du køber en hvis mængde eller for et minimumsbeløb, vil fragt og levering mange gange være gratis. Når du køber hele eller flere paller med træbriketter, så betaler du altså kun prisen på selve træbriketterne, samtidig med at du får dine træbriketter leveret lige til døren.

Ved at købe dine træbriketter ind i større mængder, vil du som regel også opnå store besparelser på træbriketterne. Kiloprisen på træbriketter falder således markant, jo større mængder træbriketter du køber. På den måde kan du få billige træbriketter tilbud med levering lige til døren.

Andre muligheder for at fyre og opvarme med træ

Det er ikke kun i din brændeovn eller pejs at du har mulighed for, at kunne opvarme dit hus ved hjælp af træ. Har du et olie- eller gasfyr, eller opvarmes dit hus med elektricitet, kan der være rigtig gode økonomiske grunde til, at du bør overveje at skifte til et pillefyr.

Et pillefyr er egentlig bare et alternativ, eller en erstatning, til opvarmning af dit hus, men som hvor der skal fyres med træpiller. Da træpiller også består af træ, vil træpiller have de samme fordele som træbriketter, herunder at være billigere og mere miljøvenligt.

Når du bruger et pillefyr med træpiller til opvarmning af dit hus, herunder brugsvandet, vil du kunne spare helt op mod 50-60% sammenlignet med et olie- eller gasfyr, og endnu mere hvis der sammenlignes med elektricitet.

Dertil kommer der de føromtalte miljømæssige fordele, hvor et pillefyr og træpiller, er meget mere klimavenligt sammenlignet med olie, gas eller el. Der er altså gode grunde til, at du bør overveje et pillefyr.

Se mere om pillefyr.

Du kan også erstatte din brændeovn med en pilleovn, der på samme måde som et pillefyr, vil bruge træpiller som brændsel og til opvarmning. Fordelen ved en pilleovn er ikke mindst, at der er meget mindre arbejde og vedligeholdelse forbundet med, at holde pilleovnen igang.

Se mere om pilleovne.

Du kan også overveje et helt andet alternativ, men stadig en miljøvenlig opvarmning i en biopejs. En biopejs fungerer ved hjælp af bioethanol, der er en blanding af korn, majs og sukkerroer. Efter blandingen vil der sættes gang i en gæringsproces, hvorefter der destilleres, inden der til slut bliver lavet bioethanol (alkohol).

Se mere om biopejse.

Det vil også være muligt at få en smart og praktisk træpillegrill, der som navnet antyder, er en grill der anvender træpiller til fyring og opvarmning. Blandt de store fordele ved en træpillegrill, er muligheden for at opnå en stabil og jævn varme. Til en træpillegrill anvendes ikke almindelige træpiller, men derimod særligt godkendte træpiller til levnedsmiddelbrug.

Se mere om træpillegrille.

MærkeVægtPrisBrændværdiButik
RUF Træbriketter960 kg.3.695 kr.4300 Kcal/kg.Køb
ØKO RUF Træbriketter960 kg.3.899 kr.4400 Kcal/kg.Køb
Pini Kay Træbriketter960 kg.3.800 kr.4500 Kcal/kg.Køb
Longlife Træbriketter960 kg.3.800 kr.4500 Kcal/kg.Køb
Greenwood Træbriketter960 kg.5.999 kr.4600 Kcal/kg.Køb