Pillefyr

Pillefyr – Få de bedste tilbud på et nyt pillefyr

Leder du efter måder at spare penge på opvarmningen af dit hus, så er der rigtig god grund til at overveje udskifte dit olie- eller gasfyr med et pillefyr. Opvarmning af dit hus med træpiller i et pillefyr, er meget billigere sammenlignet med et olie eller gasfyr.

Det er anslået at du kan spare helt op mod 50% på dine årlige udgifter til opvarmning, alt afhængig af størrelsen og isoleringen på dit hus. Dertil er opvarmning med et pillefyr også meget mere klimavenligt, da der udledes meget mindre CO2 end ved olie og gas.

At finde frem til det helt rigtig pillefyr kan dog godt være en svær opgave, da der for det første er et stort marked, og da det derudover kan være svært, at finde rundt i de forskellige specifikationer på de pillefyr du har kig på.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til det rigtig pille har vi derfor undersøgt markedet, og har udvalgt de to tilbud på pillefyr, som vi mener er de bedste på markedet. Du finder de to bedste tilbud på pillefyr lige nedenfor.

Langå Pillefyr

Pillefyr

Med et Langå Pillefyr kan du spare helt op mod 50% på din varmeregning, hvis du vælger at udskifte dit olie- eller gasfyr. Af andre gode fordele kan nævnes den nemme betjening, den lille størrelse, samt at denne model som en af de eneste pillefyr på markedet, hvor blæseren holder brænderhovedet helt fri for slagger.

Største fordele

 • Spar op mod 50% når du udskifter dit olie- og gasfyr med et Langå Pillefyr
 • Blæseren holder brændehovedet fri for slagger hvilket betyder minimal rengøring
 • Nem betjening af pillefyret via digitalt display og betjeningspanel
 • Lille størrelse på pillefyret gør at det nemt kan tilpasses enhver bolig
 • Kan styres trådløst via app

Mere information om Langå Pillefyr

Ønsker du et moderne pillefyr med stor sikkerhed for store besparelser, så er et Langå Pillefyr uden tvivl et rigtig godt valg. Således bliver det muligt for dig at spare helt op mod 50% på din varmeregning, samtidig med at du får en nem betjening af dit pillefyr, der nemt kan betjenes via det digitale display og trådløst via en app.

Via app’en kan du indstille på temperaturen og lave dine egne programmer, der gør det muligt at indstille varmen efter dit behov. Skal du eksempelvis ud at rejse kan du indstille pillefyret, så der ikke opvarmes mens du er ude af huset, men samtidig sørge for at pillefyret vil varme, så dit huset er opvarmet til du kommer hjem igen.

En af de andre og helt store fordele ved et Langå Pillefyr er blæseren, der effektivt sørger for at holde brændehovedet fri for slagger. Slagger er et restprodukt efter forbrænding, og ved at blæseren holder brændehovedet fri for slagger, undgår du en masse rengøring og vedligeholdelse af dit pillefyr.

Specifikationer

 • Ydelse: 27 kW
 • Virkningsgrad: 91%
 • Opvarmning: 300 m2
 • Brændsel: Træpiller (6 eller 8 mm)
TitelYdelseVirkningsgradPrisButik
Langå27 kW91%22.000 kr.Køb

Metro Therm Metrocompact 30 Pillefyr

Pillefyr

Vores andet tilbud på et pillefyr her på siden er fra Metro Therm, der tilbyder et af markedet bedste pillefyr i deres Metrocompact 30 model. Ønsker du at opnå de største besparelser på din varmeregning, så er dette pillefyr det oplagte valg, da pillefyret automatisk tilpasser ydelsen mellem 9-30 kW

Største fordele

 • Spar op mod 50% når du udskifter dit olie- og gasfyr med et Metrocompact 30 Pillefyr
 • Minimal rengøring da pillefyret er selvrensende
 • Automatisk tænd/sluk funktion og nem betjening
 • Pillefyret tilpasser ydelsen for mere præcis forbrænding og opvarmning
 • Et af de mest økonomisk pillefyr på markedet

Mere information om Metrocompact 30 Pillefyr

Vil du gerne opnå de største besparelser på din varmeregning, så skal du vælge dette Metrocompact 30 Pillefyr. Denne model er således en af de bedste modeller på markedet, når det kommer til at spare dig for penge.

Det skyldes den særlige funktion som pillefyret har, hvor pillefyret vil tilpasse ydelsen efter behov. Det vil sige at pillefyret opnår en mere præcis forbrænding, og du bruger derfor mindre brændsel for den samme opvarmning, sammenlignet med de fleste andre pillefyr på markedet.

Dertil får du et selvrensende pillefyr der sikrer dig minimal rengøring og vedligeholdelse, og er samtidig en meget miljøvenlig opvarmning af dit hus. Det skyldes at de træpiller der benyttes som brændsel er stort set CO2-neutrale, og at der derfor efterlades et meget mindre klimaaftryk i forhold til olie og gas.

Specifikationer

 • Ydelse: 9-30 kW
 • Virkningsgrad: 92%
 • Opvarmning: 300 m2
 • Brændsel: Træpiller (6 eller 8 mm)
TitelYdelseVirkningsgradPrisButik
Metro Therm Compact 309-30 kW92%36.880 kr.Køb

Du skal bruge træpiller til dit pillefyr

For at kunne anvende dit pillefyr til opvarmning af dit hus, er det nødvendigt først at tilføre pillefyret brændsel. Til at pillefyr anvendes der træpiller som brændsel, der antændes og forbrændes i pillefyret, og som udleder den varme der bruges til opvarmningen af dit hus.

Træpiller er en billig form for brændsel og er samtidig meget miljøvenlig. Disse to forhold gør at træpiller til brug i et pillefyr, er en meget bedre måde at opvarme dit hus på, når der sammenlignes med de dyrere og miljøskadelige olie- og gasfyr.

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbud på træpiller, samt yderligere information om hvad træpiller er, og hvorfor der er så stor fordel i at anvende træpiller, ikke bare til pillefyret, men også til en pillebrændeovn eller en træpillegrill.

Se vores tilbud på træpiller.

Pillefyr

Pillebrændeovn og træpillegrill

Du kan også med fordel anvende træpiller i både en pillebrændeovn og på en træpillegrill, men du skal i den forbindelse være opmærksom på hvilke typer træpiller du anvender.

Ved en pillebrændeovn vil de træpiller du anvender være de samme, som de træpiller du anvender på et pillefyr. Anderledes forholder det sig for de træpiller der anvendes på en træpillegrill. I forbindelse med madlavning skal der nemlig benyttes særlige træpiller, der er godkendt til levnedsmiddelbrug.

En pillebrændeovn er et alternativ eller en erstatning for en brændeovn, og kommer særligt med den store fordel, at en pillebrændeovn er meget nemmere at betjene.

En træpillegrill er et alternativ til din almindelige kul- eller gasgrill. Ved at anvende træpiller er en træpillegrill bedre for klimaet, og er samtidig ofte billigere, når der sammenlignes med de traditionelle kul- og gasgrille.