Pillefyr

Opvarmning med varmepumpe kontra træpiller

Når det kommer til opvarmning med varmepumpe kontra træpiller, er der tale om to økonomiske måder at opvarme dit hus på. Men hvilken er den mest økonomiske og mest fordelagtige? Det ser vi nærmere på her i artiklen.

Med træpiller får du den mest økonomiske opvarmning ved at bruge et pillefyr. Det er derfor mere nærliggende at se på, hvad du får ud af opvarmning med varmepumpe kontra træpiller i et pillefyr.

Begge varmekilder vil som sagt komme med gode økonomiske fordele, alt afhængig af hvilken varmekilde du i forvejen benytter dig af. Kommer du fra opvarmning med olie eller gas, er opvarmning med varmepumpe og pillefyr, samt fjernvarme, de billigste måder at opvarme dit hus på.

I sammenligning med olie og gas kan du spare op mod 50-60% på dine udgifter til varme, ved at gøre brug af træpiller i et pillefyr. Med en varmepumpe er de mulige besparelser endnu større, med besparelser på helt op til 60-70%. Både en pillebrændeovn og en varmepumpe kan altså spare dig for mange penge på opvarmningen af dit hus.

Den mest økonomiske løsning får du med en varmepumpe, der godt nok er lidt dyrere i den indledende investering, alt afhængig af hvilken varmepumpe du vælger. Den ekstra udgift på en varmepumpe er dog godt givet ud, og vil have tjent sig selv ind igen i løbet af ganske kort tid, som følge af de større besparelser du opnår med en varmepumpe.

Vi anbefaler derfor at du vælger opvarmning med varmepumpe kontra træpiller, da det er den mest økonomiske løsning. Samtidig er den også endnu mere klimavenlig. Der vil nemlig næsten ingen forurening af klimaet forbundet med en varmepumpe, der modsat en pillebrændeovn, ikke forbrænder materialer.

En varmepumpe virker i stedet ved at tage den omkringliggende varme luft, og pumper den varme luft ind i huset. Der er altså tale om en meget klimavenlig opvarmning af dit hus, som måske er den mest klimavenlige løsning på markedet, når det kommer til opvarmning af dit hus.

Derfor anbefaler vi en varmepumpe, som både kan spare dig for mange penge, og som samtidig er meget klimavenlig. En varmepumpe er det nemme og oplagte valg, når det kommer til valg af ny varmekilde. Du kan se et stort og godt udvalg af varmepumper på shop.ljmontage.dk. Klik her og se det store udvalg af tilbud på varmepumper, og få store besparelser på dine varmeregninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *