Træpiller mærker

Træpiller er det miljøvenlige valg til opvarmning af dit hus eller bolig

Træpiller er det oplagte valg til opvarmning af dit hus eller bolig, hvis du ønsker at gøre en større forskel for miljøet. Især sammenlignet med alternativer som olie, gas eller el, er den negative miljøpåvirkning meget mindre.

Træpiller er således anset som stort set Co2-neutrale, og vil kun udsende den Co2, som træpiller optog under sin vækst, og inden den blev til en træpille. Det er altså nemt at se hvordan, at miljøpåvirkningen er meget mindre negativ, når der sammenlignes med særligt olie og gas.

Det er dog ikke kun de miljømæssige fordele ved træpiller, der gør at du kraftigt bør overveje træpiller til opvarmning af dit hus eller bolig. Der er nemlig også store økonomiske fordele forbundet med, at bruge træpiller til opvarmningen af dit hus eller bolig.

Store økonomiske fordele ved træpiller

I tillæg til de store miljømæssige fordele ved træpiller, er der også store økonomiske fordele ved at bruge træpiller til din opvarmning. Træpiller er meget billige, og kommer med store muligheder for, at du kan spare mange penge på dine varmeregninger.

Kommer du i forvejen fra opvarmning med olie, gas eller el, så kan besparelser på dine varmeregninger været meget store. Udskifter du din opvarmning fra olie, gas eller el, til opvarmning med træpiller, kan du spare helt op mod 60-70% på dine årlige varmeregninger.

Du vil altså ikke kun opnå store miljømæssige fordele, hvis du vælger at skifte til opvarmning med træpiller. Du vil også opnå store økonomiske fordele ved opvarmning med træpiller. Som det kan ses er der virkelig gode fordele ved, at gøre brug af træpiller til din opvarmning.

Hvordan opvarmer man med træpiller

For at opvarme med træpiller er det nødvendigt med enten et pillefyr eller en pilleovn. En pilleovn er egentlig bare en avanceret brændeovn, som du kan forvente meget den samme opvarmning med, som du kan med en brændeovn.

Til større behov for opvarmningen, eksempelvis ved opvarmning af hele eller større huse, så er et pillefyr det bedste valg. Her får du en større og bedre opvarmning, der dækker opvarmning af flere m2. Pilleovne har dog også deres fordele, såsom i mindre huse som sommerhuse.

Hvad der er det bedste for dig afhænger af ønsker og behov, så sørg for at undersøg fordele og ulemper ved både pillefyr og pilleovne. Uanset set dit valg kan du ende med at spare mange penge på varmeregningerne, så vi anbefaler kraftigt at du overvejer opvarmning med træpiller.

Ophæng til redskab og udstyr

Det redskab og udstyr du bruger i forbindelse med dit pillefyr eller pilleovn, skal bruge et sted at blive opbevaret. Det smarteste er at have udstyr og redskab tæt ved hvor du skal bruge det, så det altid er indenfor rækkevidde.

Her kan det være smart at hænge dit redskab og udstyr op på væggen, hvor et magnetbånd kan være det perfekte ophæng. Redskab og udstyr er nemt at hænge op og tage ned igen fra et magnetbånd, og er dermed meget praktisk. Se det store udvalg af magnetbånd til ophæng på http://www.larko.dk/, der er eksperter inden for produktion af magneter.

På larko.dk finder du også mange andre gode produkter, som du med fordel kan gøre brug af i din hverdag. Det er ikke kun i forbindelse eller relation til din brug af træpiller, pillefyr og pilleovn, men til alle dele af din hverdag.

Hver dag bruger vi nemlig magneter i mange af de ting vi benytter os af, og magneter tjener derfor en vigtigt og afgørende funktion i hvores hverdag. Så hop ind på larko.dk og se på det store udvalg af magnet produkter, der vil kunne gøre en forskel for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *